Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion
Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion Produkter på Auktion

Karrierer

Del din passion for cykling med os - deltag i ProOwnedCycling

Kunne du tænke dig at være en del af en fremadstormende virksomhed, der sælger professionelt cykeludstyr og cykler fra professionelle cykelhold til cykelentusiaster over hele verden? Så vær med!

Vi er cykelnørder med en stor passion for sporten. Ejerne - Oscar Bjørn-Rosager og Casper Hillstrøm - er tidligere juniorryttere på højt niveau med et indgående kendskab til cykelverdenen. Vi elsker alt ved cykling: de teknologiske dimensioner, udstyret, de fysiske manifestationer og de personlige historier. Vi håber og forventer også, at du deler denne passion og kærlighed til cykling.

Kunder fra hele verden

ProOwnedCycling tilbyder unikt, højkvalitets og professionelt cykeludstyr til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at gøre cykler, udstyr og tøj fra professionelle cykelhold tilgængeligt for alle. Indtil videre har vi kunder i 75 lande – og vi er lige startet.

Vi bekymrer os om vores klima og miljøet

Vi arbejder hver dag for at gøre vores kunder glade. Men samtidig har vi en ambition og vision om at gøre en forskel for vores klima. Genbrug af tøj og udstyr - meget af det næsten helt nyt - hjælper med at spare planeten for mange ressourcer og bidrager dermed til en grønnere, renere og sikrere verden.

En ung, fremadstormende virksomhed med store potentialer

Vi er stadig et ungt firma, og ingen dage er ens. Vi tilbyder spændende og udfordrende arbejdsopgaver, hvis du formår at gribe mulighederne og hjælpe os med at vokse. Vi har lige nu kontor, lager og showroom i Kastrup (København), som bliver din primære arbejdsplads. Vi har både danske, engelske og belgiske medarbejdere.

Vil du være en del af vores voksende cykelforretning? Og har du det, der skal til for at drive, udvikle eller sælge i en konkurrencedygtig cykelbranche? Hvis svarene er ja, så tøv ikke med at sende os en ansøgning, der giver os et indtryk af din passion for cykling, og hvordan du kan bidrage til vores vækst.

Vores virksomhed kort fortalt:

ProOwnedCycling (en del af CYKOM ApS) blev officielt grundlagt i januar 2016 af Oscar Bjørn-Rosager og Casper Phillip Pedersen. Siden da er væksten accelereret hurtigt, og i dag er nye partnere, investorer og medarbejdere kommet til i virksomheden. Læs mere om ProOwnedCycling og holdet bag her .

Send os din uopfordrede ansøgning i dag

Send os gerne en motiveret, personlig og uopfordret ansøgning i dag på: careers@cykom.cc.

Vedlæg venligst dit CV og andre relevante dokumenter. Tilføj gerne et billede af dig selv. Du er også mere end velkommen til at sende os en video.

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi har mange års erfaring indenfor cykelsport. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vi besvarer mails inden for 24 timer.